Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Изтриха истинския профил на Криско във Facebook

отпечатай новината

26.03.2012 16:15 | Видян 3279 пъти

Изтриха истинския профил на Криско във Facebook

Ако потърсите Криско във Facebook, ще ви излязат десетки лични и фен страници, които претендират да са на изпълнителя на "Разрешена любов".

В действителност обаче всички те са направени от "доброжелатели" на хитмейкъра. Профилът на Криско и фен страницата бяха едни от най-популярните във Facebook и беше събрал на 100 000 почитатели.

Нека припомним, че отново "доброжелатели" и интернет пирати изтриха клипа на "Разрешена любов" в интернет, точно когато направи един милион гледания. За нещастие на всички, които са помогнали това да се случи, той съобщи, че си е направил нов - https://www.facebook.com/profile.php?id=100003635825459

Всички фенове на Криско може да се присъединят и към официалната му страница - https://www.facebook.com/kriskobeats
Стартира и официалния сайт: Krisko.bg.

Междувременно Криско, бе номиниран в три категории за наградите на "БГ радио" за най-добър текстописец , най-добро трио с Миро и Невена Цонева и най-добра песен на годината с парчето "И ти не можеш да ме спреш", на което е автор на музиката текста и аранжимента.

Криско е номиниран в още една категория, този път за наградите на Balkanika MTV, в категория „Най-добра песен на Балканите от България за 2011”. През април месец, Криско ще участва и в турнето на музикалната телевизия BOX TV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !