Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Серена дебне Гришо в съблекалнята

отпечатай новината

31.03.2012 09:00 | Видян 3167 пъти | Гласували 1

Серена дебне Гришо в съблекалнята

Още преди 3 МЕСЕЦА Супер 19’ писа за заформящия се роман между бившата номер едно в света на тениса Серена Уилиамс и българския й колега Григор Димитров, който се върна в Топ 100 при мъжете. По време на турнира в Маями през изтеклата седмица двамата отново дадоха поводи да ги раздуват.

Причината беше, че Серена не просто присъстваше на мачовете на Гришо и викаше за него с цяло гърло. Тя беше изловена от световните медии да причаква хасковлията в съблекалнята.

Вярно е, че Серена има яко телосложение и много, много мускули, но посещението й в тайната стая на мъжете тенисисти беше по съвсем друг повод. Тя искаше да се нарадва на Григор Димитров след победния му мач над седмия в света Томаш Бердих. Гришо неочаквано

натупа на корта в Маями

наперения чех и изкара от това над 43 000 долара премия. Което му даде и шанса да играе за първи път не само в своята кариера, но и в историята на българския мъжки тенис на осмина финал на първокласен световен турнир от класа Мастърс.

Понеже връзката на нашето момче и американската девойка вече вълнува световните медии и те я следят, Гришо беше запитан специално на пресконференцията след участието си в надпреварата за своите специални отношения скъса Серена. “Какво искате да знаете? Не, шегувам се

Тя ми е добра приятелка

След мача дойде в съблекалните...Не, не, не в съблекалните, а във фитнеса и ме поздрави. Беше много мило от нейна страна”, видимо развълнуван, объркан и притеснен се изповяда Гришо.

Напомняме, че в световната мрежа вече се появиха гушнати снимки на двамата след вечер, прекарана заедно в града на любовта – френската столица Париж. Ще има ли

десет малки негърчета

като резултат на заформящия се тенис дует? Това вече се питат мнозина, докато четат или пишат светските хроники около звездите на популярния и аристократичен спорт, където са се заформяли не една и две опасни връзки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !