Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

ДесиСлава: Не съм обидена на Софи, а на журито на „Евровизия“

отпечатай новината

01.04.2012 09:04 | Видян 2244 пъти

ДесиСлава: Не съм обидена на Софи, а на журито на „Евровизия“

Вместо в дома си, фолк дивата ДесиСлава посрещна екипа на bTV в столичен хотел и там даде първото си от доста време интервю. В него тя обясни, че вече е преодоляла обидата от участието си в „БГ Евровизия”. За това й е помогнал и приятелят й, с когото са били за десет дни на почивка в Доминикана.

„Не сме скарани със Софи, няма нищо такова. Храня добро чувство към нея. Тя е уникален талант и й желая успех в Баку. Не се съмнявам, че ще представи България достойно. Ако съм се ядосала, то това е било не на нея, а на журито, което ми даде 12 точки на полуфинала, а на финала 6 – това ме заби, отряза ми всякакви шансове и ми се стори тенденциозно”, обясни причината за обидата си от конкурса певицата.

Относно мъжът до нея звездата упорито мълчи. „Той е скромен, не обича да е под светлината на прожекторите и затова засега няма да разкривам кой е”, деликатно се измъкна Деси от въпросите от личен характер. Затова пък с охота разказа за бъдещия си проект с Бой Джордж. Именно при него тя заминава в началото на април, за да записват обща песен, която ще продуцира световноизвестният певец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !