Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Валери при Николета, изпуска тренировка

отпечатай новината

04.04.2012 15:00 | Видян 3260 пъти

Валери при Николета, изпуска тренировка

Националът Валери Божинов пропусна тренировка, за да е близо до новородената си дъщеря Никол и съпругата си Николета.

Заниманието, което вчера имаха съотборниците му от "Лече", е възстановително и Валери бе освободен от треньора, за да се прибере в България и да види невръстната си щерка.

Божинов бе засечен от репортер на "Телеграф" да излиза в приповдигнато настроение от Първа АГ болница "Св. София" вчера по обяд. Компания на футболиста правеха родният му баща Емил, който всеки ден посещава снаха си и внучката си, както и непознато момче.

Въпреки очакванията футболистът да се появи с лъскаво возило той бе избрал Да се вози с колата на татко си. Тримата мъже не спираха да се смеят и да си бъбрят.

"Много съм щастлив, няма какво друго да кажа!", с усмивка заяви пред "Телеграф" Божинов и побърза да се качи в автомобила.

Неотлъчно до болничното легло на Николета стои нейната леля, която помага на родилката след раждането, тъй като плеймейтката роди секцио и все още не може да се справя сама с грижите за себе си и за бебока. Лелята отскочи до кафенето срещу

болницата и изпи едно кафе на крак, докато чакаше сандвичи, които занесе на  Николета. Изборът на храна за младата майка беше принцеси -едната с шунка и кашкавал, другата с кайма.

Роднината на Лозанова имаше и болнична маска, която използва, за да не се пренасят бактерии при малката Никол.

Още не е ясно кога точно дамите Божинови ще се приберат вкъщи, но всичко необходимо вече е приготвено и очаква малката принцеса.

Николета обзаведе детската стая седмица преди да роди, а дрешките за бебето също са купени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !