Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Милена Славова в "Горещо"

отпечатай новината

20.06.2008 18:47 | Видян 20056 пъти | Гласували 4

Милена Славова в

Тази събота, 21 юни, гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е рок кралицата на България – Милена Славова. Водещата Венета Райкова признава коя е първата папарашка снимка, която е направила в кариерата си – оказва се, че преди шестнадесет Венета е снимала татуираното с Мини Маус дупе на рок кралицата и публикувала снимката във в-к „Хай Лайф”. Бременната в шестия месец Милена прие поканата да гостува в студиото на „Горещо” и да повдигне завесата около заминаването си в Англия, бракът и разводът си с Робърт и настоящия мъж до себе си, който е и баща на бъдещата й дъщеричка.


Милена се връща назад в годините, когато бе обявена от някои хора за „враг на обществото” и разказва как хора като нея – с по-различна външност – били прибирани в подземията под НДК и били разпитвани и подлагани на психически тормоз. Рок кралицата признава, че още като ученичка била гадже с единия от братя Аргирови, с който обаче са на различно мнение за това колко време са били гаджета, защото през част от връзката им, той е имал връзка и със Соня Васи. Милена разкрива кои са причините да пожелае да напусне България, разказва как се е установила в Лондон, как се е запознала с бившия си съпруг Робърт и какви били приятелите му - най-колоритните хора, които тя някога е срещала - сред тях имало двойка мъж и жена, които си пиели един на друг кръвта, спели в ковчези с дантели и вярвали, че са вампири и екзотични пънкари, които се снимали за картички на Лондон. Милена споделя причините да пожелае да се разведе с Робърт и да се върне в България, както и обстоятелствата около запознанството й с бащата на бъдещото й дете и факти от връзката им.


Тази събота зрителите на „Горещо” ще има и уникалната възможност да се срещнат и с рокдинозавърът Ицо Петроф, който споделя, че преди пет години след претърпяна катастрофа му се наложило срещу 2000 долара да си инжектира гел в устните, който трябва да се поддържа ежегодно, но той не е в състояние да поддържа.
Кога Сашка Васева е пяла опера и каква връзка е имал Ицо Петроф с покойния Поли Пантев? С кой от братята Аргирови е имала връзка Милена и мит ли са вампирите? Всичко това само в „Горещо”, събота, 21 юни 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !