Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Война край Босфора заради Бербатов

отпечатай новината

11.04.2012 13:15 | Видян 2080 пъти

Война край Босфора заради Бербатов

Димитър Бербатов е на път да разпали истинска война в Истанбул. Нападателят на „Манчестър Юнайтед" е желан от двата най-популярни клуба в града „Галатасарай" и „Фенербахче".
Вече е ясно, че Бербо ще напусне "Олд Трафорд" през лятото.  Мениджърът му Емил Данчев разкри,  че едва ли ще остане  и  във Висшата лига. Немски, испански и италиански клубове вече подпитват за правата на българина, чиято стартова цена през лятото ще бъде около 7 млн. евро. Очаква се обаче сериозно надцакване между градските съперници  „Галатасарай" и "Фенербахче". Данчев е
разкрил пред близки, че се чува по няколко пъти на ден с хора и от двата клуба. Много е вероятно
през лятото Бербатов да премине в един от истанбулските грандове.

„Галатасарай" вече месеци наред ухажва българина. Още през зимата президентът Юнал Айсал призна, че иска в състава си „висок и красив нападател". След това потвърди, че става въпрос за Митко. Треньорът Фатих Терим-Императора също не крие, че Бербатов стои на първото място в трансферния му списък. Терим е готов да извади 10 млн. евро за българина. „Чим Бом" е сигурен шампион и ще участва в Шампионската лига другия сезон. Това е и едно от условията на Бербо за бъдещия му клуб. Другото е да получи заплатата, която взима на „Олд Трафорд" - 4,8 млн. евро.

„Фенербахче", втори в класирането, обаче също готви мащабна селекция. Освен това ще опита да зашлеви звучен шамар на съседите си, които чакат удобен момент, за да започнат наддаването за българския голаджия.

Очертават се бурни дни около Босфора.В същото време Бербатов вече регистрира футболната си академия. Седалището на „Сдружение футболна академия Димитър Бербатов" е Националният стадион „Васил Левски", а като членове на управата са вписани бащата и агентът на нападателя - Иван Бербатов и Емил Данчев. Академията на звездата ще бъде в НСА, където ще бъде построен нов терен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !