Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Златка преби любовника на Преслава

отпечатай новината

13.04.2012 12:16 | Видян 5978 пъти | Гласували 1

Златка преби любовника на Преслава

Откакто е със статут „мутреса" на поредния гангстер в леглото си, Камен Балбузанов-Куката, Русата Златка прихваща от гангстерските прийоми, с които си служи и бандит номер 1 на Плевен.
 
Страшни панаири са се разиграли преди няколко седмици в столичния чалга клуб „Найт флайт" с участието на изкусителката на Пазарджик.
 
Скандалната плеймейтка пребила съгражданина на Куката, земеделския бос Цветелин Маринов - Цуни, по-известен като бившия любовник на фолк певицата Преслава, научи "Уикенд" от достоверни източници, присъствали същата нощ в заведението.
 
Бившият спонсор на Преси логично се ориентирал към нови нежни завоевания веднага след като звездата му била шута, наситена от шопинг туровете из Дубай през февруари.
 
Въпросната вечер в клуба на Петко Димитров, Цветелин Маринов пристигнал с женска компания, като към едно от момичетата демонстрирал по-близки отношения.
 
От коя от двете точно тръгнала свадата, източниците на "Уикенд" не разбрали, но в разгара на купона Златка Райкова и неизвестната придружителка на Цуни си скочили като възбудени кокошки, преди да се сбият коя да задоволи натопорчения петел.
 
Охраната забелязала свадата, но сметнала, че двете крякащи жени са безобидни и не се намесила навреме. В един момент обаче кокошките се хванали за косите, а след края на сражението половината изкуствени треси се въргаляли върху пода на "Найт флайт".

В този момент пишман плейбоят, Цуни, който вероятно е станал ябълката на раздора, скочил да ги разтървава „И това му беше грешката, Златка явно бе вкарала доста алкохол. Грабна една чаша от масата и замахна към Цветелин, уцели го в устата. Куката сигурно я тренира да се бие, защото го удари с такава сила, че успя да счупи предните му зъби", кълнат се три пъти свидетели на цирка.
 
От устните и ченето на Цветелин Маринов шурнала кръв, а на сутринта чистачките коментирали, че червените петна били толкова големи, сякаш насред клуба е клан угоен коледен нерез. Предложили на Цуни да му повикат „Бърза помощ", но той отказал. Бил обгрижен от няколко сервитьорки, които спрели кръвта и измили лицето му.
 
Битият от Златка Райкова не повикал и полиция. „И Цуни, и Куката са от Плевен, но смее ли някой да се опълчи срещу мафиота?! За да не си създава повече проблеми, Цветелин не повика ченгетата. А Златка, откакто е с Балбузанов, е решила, че е хванала Господ за брадата, нищо че на небето мафия няма. Държи се брутално и се забърква в скандал след скандал", коментират още нашите източници.
 
Наскоро   "Уикенд"  сензационно разкри,  че  плеймейтката е била заловена с дрога и оръжие след Дунав мост. На връщане от Румъния джипът на Камен Куката, управляван от Райкова, е бил проверен от патрул на КАТ.
 
У гангстера са били открити незаконен боен пистолет с изтрити номера и няколко грама кокаин.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !