Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мартина и Слави скарани

отпечатай новината

20.04.2012 16:30 | Видян 4768 пъти

Мартина и Слави скарани

Драматични скандали се вихрят между Слави Трифонов и любимата му Мартина Огнянова. Хора от екипа на шоуто издават, че напоследък двамата водели борба за надмощие и редовно спорели на висок тон пред колегите си, пише вестник "Всеки ден".

„Слави пръв ядоса Мартина като забрани да бъде показвана по телевизията, да се разголва и да го доближава по време на танците. Тя е от години в балета и се вбеси, че ще бъде единствената, която камерата ще пренебрегва”, разказва човек от кухнята на шоуто.

Оправната варненка обаче решила да се опълчи на шефа си любим и само седмица спазвала заповедта му. Преди вечер тя нарушила ветото на Дългия и отново се метнала полугола на бюрото му в ефир. Операторът пък не очаквал Мартина да изскочи пред Слави, защото не било според хореографията, и затова не успял да отмести кадъра от кръшното й тяло, виещо се на сантиметри от Трифонов.

За да покаже, че никой не може да я командори, Мартина излязла в ефир на мястото на нейна колежка. И зрителите видяха как танцьорката най-безскрупулно се метна на бюрото му, кълчейки сластните си форми пред очите му. Тя е решена да пребори ината на гаджето си и жестоката му ревност. Именно заради нея той не искал Мартина да облича оскъдни дрехи и да радва зрителите със секси формите си.

Любопитното е, че за разлика от другите девойки, които спазват зверски диети заради фигурите си, любимата на учиндолеца хапва на корем и поддържа стегнатото си тяло само с фитнес тренировки. Сексапилните форми на Мартина не остават незабелязани и от зрителите на шоуто, които са категорични, че тя е най-яка от другите балерини, които приличат на закачалки от слабост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !