Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Рут Колева стана певица на годината

отпечатай новината

23.04.2012 14:00 | Видян 2879 пъти

Рут Колева стана певица на годината

Една от най-талантливите изпълнителки в България стана най-младата печелила наградата за Певица на годината на Годишните Музикалните Награди на БГ радио.  След няколко години труд, успешен първи албум и подготовка на втори, Рут заслужено получи признанието на публиката.

Освен тази награда, изпълнителката грабна  статуетка за дует – трио заедно с Белослава. С две награди от три номинации и запомнящо се изпълнение, Рут определено триумфира на церемонията по връчването на годишните музикални награди на БГ Радио.

След церемонията тя сподели, че това е нейната година и не може все още да осъзнае  възнаграждението, което получава за вложените труд, любов и постоянство към музиката.  „От тук нататък, това е само стимул да продължавам да работя и да се развивам в тази насока. За мен това значи неописуемо много. Щастлива съм!”, сподели Рут.  В тоалет на дизайнерска къща Adriana Rica,  певицата показа страхотна визия. Съвсем скоро предстои Рут да пусне нов сингъл, който е  вече финализиран.

След бляскавата церемония Рут и звездите на БГ радио, приятели  и екипът на радиото отбелязаха подобаващо връчването на наградите в столичен клуб, където празникът  за някои продължи до сутринта.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !