Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Криста представя България на фестивала "Евросоник" в Холандия

отпечатай новината

25.04.2012 14:30 | Видян 2245 пъти

Криста представя България на фестивала

Младата изпълнителка на лейбъла на Мария Илиева Стерео стая спечели специалната награда от конкурса за нова българска поп и рок музика „Златна пролет” на БНР.

На финалния етап от състезанието Криста представи за първи път пред публика най-новата си песен „Част от мен” и заслужено получи възможността да представи България на престижния фестивал „Евросоник” в началото на 2013 в Грьонинген, Холандия.

Криста участва в конкурса „Златна пролет” с песента „Част от мен”. След новия сингъл на певицата “За теб”, това е втората песен, написана специално за нея от младата и талантлива Rachel Row.

Самата Rachel признава, че това е една от най-силните песни, които е писала. В аранжимента на песента взима участие и артистът на Стерео стая и музикален продуцент на Криста B.O.Y.A.N.

Комисията на БНР от утвърдени български музикални журналисти, продуценти, текстописци и композитори единодушно избра Криста за представител на България на европейския фестивал в Холандия, който ще се проведе в началото на 2013 година.

Младата певица ще изнесе едночасов концерт с групата си там. Наградата ѝ бе връчена лично от генералния директор на БНР, Валерий Тодоров.

Взимайки наградата си, Криста благодари на Rachel Row за прекрасната песен, на всички, които са гласували за нея, и на лейбъла Стерео стая и продуцента си Мария Илиева за това, че ѝ дава възможност да сбъдва мечтите си.

„Безкрайно щастлива съм, че това ми се случва”, сподели развълнувано Криста. „За мен това, че съм избрана да представя България на толкова престижен форум, е не само сбъдната мечта, а и огромна чест”.

Специалната награда на „Златна пролет” – участие във фестивала „Евросоник”, се дава от 2005г насам. Криста е първият солов артист, който я печели. Българското участие от минали години са групите БТР, Д2, Шангри Ла, Гравити Ко, Уикеда, Акага и Фючър шок.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !