Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Новата Мис България ясна на 28 април

отпечатай новината

25.04.2012 17:00 | Видян 3162 пъти

Новата Мис България ясна на 28 април

Тази година конкурсът Мис България за втори път се организира от продуцентската къща на Вили Сечкова !no frame media. Компанията е притежател на правата за 2011, 2012 и 2013 година, а основната цел, която си поставя е да го превърне във възможност за изява за всяко красиво момиче в България.

Едно от нововъведенията, които организаторите въведоха за втора поредна година в конкурса е, че той протече под формата на тв риалити, а не традиционно - като дефиле на красиви момичета, облечени по бански. Според продуцентите този формат гарантира пълна прозрачност на подбора и крайния избор на финалистките.

Дни преди финалното шоу по интернет форумите вече текат залагания коя ще е победителката, а други пък директно споделят, че името на призьорката вече се знае.

Супер 19' разузна, че в светските среди най-спряганите имена за короната са тези на Виктория Фазлийска и Габриела Василева.

И двете девойки са от школата на Визаж и имат големи  шансове за класиране. Дали обаче и журито мисли така или има друга своя фаворитка, ще научим на 28 април от 21ч. TV 7 ще предава пряко гала-церемонията, която ще бъде водена от Нели Атанасова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !