Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кобрата фаворит на букмейкърите

отпечатай новината

02.05.2012 09:30 | Видян 1522 пъти

Кобрата фаворит на букмейкърите

Най-важният мач в историята на българския професионален бокс - Кубрат Пулев срещу украинеца Александър Димитренко, ще бъде предаван пряко по Нова Спорт.

Сблъсъкът за европейската титла в тежка категория е в събота в Ерфурт (Гер) – ден след като  Кобрата ще е отпразнувал 31-ия си рожден ден. Директното излъчване на галата започва в 19,00 часа с подгряващи срещи. Очаква се мачът на Кобрата да стартира между 22 и 23 часа.

Както е известно, танкът от София, който е европейски шампион за аматьори от Ливърпул 2008 и носител на Интерконтиненталната купа (историческа първа титла за България на профиринга) в Лудвигсбург (Гер) през октомври 2011 г., все още е непобеден при най-добрите с чудовищните 14 успеха от 14 мача.

Вероятно по тази причина нашият беше определен за фаворит срещу Димитренко. Австрийският букмейкър Bet-at-home.com даде коефициент 1,33 за Кобрата. Ставката за неговия съперник е 3,15, а равенството е оценено на 29. За пръв път в кариерата на Пулев заложните къщи пускат коефициенти за негов мач.

Bet-at-home.com ще даде специален бонус за всички български играчи от 10 ваучера по 100 лв., ако той спечели с нокаут срещата. Досега на профиринга от 14-те си победи Кобрата е трупясал с нокаут съперниците си в 6 от мачовете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !