Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Яна Маринова вдига скандал в операта

отпечатай новината

02.05.2012 13:15 | Видян 2903 пъти

Яна Маринова вдига скандал в операта

Невероятен скандал разпалила избухливата звезда от свършващия сериал „Стъклен дом" Яна Маринова, оплакаха се на „България Днес" читатели.

И то не къде да е, а на най-неподходящото място - в Националната опера, сред културни, уравновесени и фини люде.Грозната случка се разиграла през уикенда, когато бившата манекенка и мъжът й Тихомир решили да си вдигнат общата култура. Съпрузите отишли да гледат балет. Представлението било сензационно - български участници танцували под ръководството на американски хореографи.

Яна Маринова и възлюбеният й Тишо сгафили още със стъпването си в сградата на ул. „Раковски". Звездата от „Стъклен дом" била облечена в елегантна къса до коляното черна рокля но обувките й били скандално неподходящи. Каскадьорката била надянала на ходилата си сандали - а както всички с изключение на Янчето знаем, отворените патъци не се толерират в операта. Чепиците на бившата манекенка завършвали с верижки, които се усуквали около глезените ѝ и били обречени да привличат
вниманието на околните. Явно Яна взема пример от колежката си Диляна Попова, която преди седмица се изтъпани по анцуг в театър "София". Поне Тихомир бил спазил етикета и бил облечен спортно-елегантно - с панталон и риза.

Яна и половинката й изгледали, без да мръднат, първата част от балета по симфоничната  сюита „Шехерезада" на Римски-Корсаков. По време на антракта обаче скандалът между бракуваните започнал да зрее. Въпреки че хора от публиката ги познали и им се усмихвали, Яна и Тишо не реагирали по
никакъв начин. Стояли си във фоайето и си шушукали, а в един момент започнали да си съскат и да си разменят реплики на висок глас!

В края на втората част, когато цялата балетна трупа събрала аплаузите на публиката, Тишо не издържал повече. Най-безцеремонно се врътнал и тръгнал, сам към изхода. Сценката била наблюдавана от шокирани зрители, които се чудели това театър за пред тях ли е, или двамата съпрузи откровено не се харесват. Яна Маринова въобще не се смутила от скандалното тръгване на мъжа си и поостанала в операта още двайсетина минути.

източник:в.България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !