Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Преслава изоставена от Бирмата

отпечатай новината

08.05.2012 10:30 | Видян 3970 пъти | Гласували 1

Преслава изоставена от Бирмата

Последната клюка във фолк средите гласи, че малко преди празниците Преслава била изоставена от актуалното си гадже Жоро Бирмата. Певицата на годината изпаднала в любовна депресия и дори отложила планувана почивка, гласи мълвата. Тя била още по-съкрушена от факта, че причината за разлъката между нея и богатия наследник, е засукана пловдивска девойка.

Според клюкари, които не излизат от столичните заведения, новата изгора на Бирмата е красива мацка, която оставила без дъх богаташкия наследник. Двамата се запознали в нощен клуб, където девойката с мерки на манекенка веднага забила актуалния бизнесмен. Той пък от своя страна хич не се дърпал и дори представил пред компанията си новата красавица. Двамата се появили в централен столичен клуб и купонясвали заедно до зори. На своите близки Бирмата обяснил, че му писнало от прищевките на Преси. Запознати твърдят, че младокът винаги се е държал с пайнерката на ниво.

Освен, че е джентълмен и доста щедър, той изпълнявал и най-дребния й каприз. Малката Бирма дори и бе поставил лична охрана, за да се чувства Преслава като истинска западна звезда. Само че накрая чашата преляла и младежът предпочел да не са занимава с гласовитата добричлийка.

“Жоро Бирмата е един от най-желаните родни ергени и не му е проблем да има, която си пожелае”, коментират из столичните клубове. Преди Преслава се говореше, че той е завъртял главата и на известна носителка на титлата Мис България, но така и не се разбра коя е щастливката.

Във фолк средите вече залагат кой ще бъде новият кандидат за сърцето на най-популярната фолк певица в България. Други дори подмятат, че Преси като нищо може да се върне при екс-гаджето си Цуни, въпреки че плевенският бизнесмен отдавна я е разлюбил и вече има отношения с родна топ-моделка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !