Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Емануела измамена с апартамент

отпечатай новината

14.05.2012 16:15 | Видян 2839 пъти

Емануела измамена с апартамент

Фолк звездата Емануела е на път да стане част от хилядите българи, измамени от строителни предприемачи. Чалгаджийката е закупила апартамент "на зелено"  в София, но вече близо година след последния срок за предаване на ключовете жилището й още не е готово.

"Апартаментът го купих още преди 3 години, но и аз не знам... Може би и аз съм от измамените, факт е, че още не съм се нанесла", разкри Емануела . Тя призна, че е сериозно притеснена дали някога ще влезе в новия си дом, но от суеверие, а може би и поради друга причина, отказа да задълбава в подробности в тв интервю.

"Всеки ден" научи, че певицата си е платила "на зелено" 120 квадрата апартамент в престижна кооперация.

Тя е броила по 700 евро "на зелено", като изплащала имота в продължение на 18 месеца. Трябвало да се нанесе миналото лято, но кооперацията още няма дори акт 15.

"В патова ситуация съм -нито да се жалваш, нито да мълчиш. Собственикът твърди, че ще завърши имота, но в момента няма финансова възможност. Хайде, аз съм лесна,изкарвам пари и живея под наем в хубаво жилище. Но десетки семейства с малки деца са теглили кредити и се надяват да влязат час по-скоро в домовете си, а такива още няма", обяснява фолк певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !