Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Яна Маринова се поболя без "Стъклен дом"

отпечатай новината

14.05.2012 16:30 | Видян 2993 пъти

Яна Маринова се поболя без

Яна Маринова признава, че треперела от напрежение, докато чакала да разбере дали е одобрена за участие в "Стъклен дом".

Сексапилната актриса се явила на кастинга за новата сапунка преди две години, като първоначалният замисъл бил да играе главната героиня Боряна Касабова.

"Чаках точно 40 дни, докато най-накрая ми се обадиха, че съм одобрена. Не можех да ям и да спя от напрежение. Толкова бях напрегната, че даже 9-годишният ми тогава син усещаше, че се случва нещо сериозно", разкрива тревогите си Яна.

Звездата била на седмото небе, когато научила, че влиза в състава на сапунката. Единственото различно нещо било, че тя щяла да играе второстепенната роля на кучката Елена Атанасова, тъй като главната била поверена на Елена Петрова.

Тя обаче не съжалява за избора и не крие, че месец след края на снимките за сериала все още страда, че финалът му дойде.

"Сънувам всяка нощ "Стъклен дом". Изигравам отново и отново хиляди реплики и много ми липсва усещането да съм на снимачната площадка", обяснява Яна Маринова.

Заради драматичните нощни видения тя е изгубила съня си и не крие, че и душата, и тялото й са болни след финала на сериала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !