Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Емилия пак бременна от Коко Динев

отпечатай новината

15.05.2012 11:30 | Видян 4918 пъти

Емилия пак бременна от Коко Динев

Емилия потвърди окончателно слуховете, че се е върнала в живота на Коко Динев и двамата са успели да укрепят семейството си дори и без официален подпис в гражданското.Певицата неочаквано заяви, че скоро ще замрази кариерата си и ще се отдаде на любимите си хора - сина си Иван и татко му.

Тя планира да издаде нов албум през лятото и усилено снима клипове за вече готовите песни. Щом го пусне на пазара, за дълго щяла да изчезне от музикалната сцена.Изненадващото й признание потвърди и още един слух, който от няколко дни обикаля светското пространство. Емилия е бременна с второ дете и това е именно причината да спре да пее. Новината бе потвърдена неофициално от близки на певицата пред „Всеки ден" и още няма пълна яснота по въпроса.

Факт било обаче в последния месец чалга дивата избягвала да стои в задимени помещения и подхвърлила, че много се радва на забраната за тютюнопушене на обществени места.„Браво на правителството. Сега всички бременни и майки ще си отдъхнат", заключила Емилия. Освен това тя стои предимно в София и рядко отскача до Сандански, тъй като се налагало да ходи по лекари.

Затова близките й колежки в бранша подозират, че е още в началните месеци на бременността и крие посещенията при гинеколог, за да не урочаса плода в утробата си.Неразположенията й обаче били точно като на бременна жена и заради едно от тях Емилия дори отменила участие в столицата миналата седмица. Тя се оправдала с гадене и изстинал стомах, но по всяка вероятност я измъчват именно болежките на бременните.

Неотдавна пък чалга дивата заяви, че има голямо желание да роди братче на сина си Иван.„Не е хубаво децата да са самички и ако е рекъл Господ, имам сили за още едно хубаво момченце като него", сподели певицата. Ако Емилия роди втори син на Коко Динев, ще бетонира окончателно мястото си на първа дама в чалга харема на футболния бос. Той е известен със забежките сред певиците от лекия жанр, но няма да му е толкова лесно да пренебрегва жената, която го е дарила с двама мъжки наследници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !