Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Диляна и Боряна изпиха силите на Таки

отпечатай новината

15.05.2012 13:00 | Видян 6103 пъти

Диляна и Боряна изпиха силите на Таки

Възможно ли е напускането на Таки от Боряна Шехтова да е довело до ЗАЛАВЯНЕТО на боса на ВИС от Интерпол в Дубай? Този въпрос е най-коментираната тема по хай заведенията на България тези дни.

Манекенката от висаджийската агенция Ексграунд години наред живя с Христофорос Никос Аманатидис и в България, и след бягството му в ЮАР през 2008 година, когато за една бройка тогавашният вътрешен министър Михаил Миков го изпусна. Възможно е чрез

нейни контакти или данни той да е проследен

до Дубай. Факт е, че четири години Таки се водеше за неоткриваем от нашите и европейските служби. Въпреки писанията, че чат – пат се е появявал дори у нас и пускането на негови снимки от фейсбук профили на приятели в най-тиражните жълти вестници. А сега изведнъж беше хванат. Доста е странно защо той е напуснал ЮАР, където бегълците от България намират отлично прикритие. Засега не е ясна и причината очакваното му завръщане в България да стане чак след месец, ако изобщо се случи. При това в деня след ареста, обявен в България, Таки все още фигурираше на страницата на Интерпол като издирван.

Обявяването на задържането очевидно беше направено по изрично настояване от Брюксел, чийто доклад беше приключен да се пише два дни след ареста или предаването на Таки в Емирствата. Официално документът ще излезе през юли. От него зависи дали България ще получи дата за приемане в Шенген до края на тази или в началото на следващата година. Това е много важно за правителството, което след 12 месеца е на избори.

България 3 години се бави за Шенген

И това ще бъде основна тема на дебат в кампанията, където хората на Борисов се изправят срещу двама много силни европейци като Станишев и Кунева, които са способни да ги разбият по тези въпроси.

Боряна Шехтова е бивша приятелка на телевизионния продуцент Евтим Милошев, чийто сериал Столичани в повече е най-гледан у нас, а токшоуто му Нека говорят с Росен Петров е лидер при публицистиката от малкия екран. Фирмата на Милошев запази водещи позиции по усвояване на средства при това правителство сред конкурентните компании. Става въпрос за многоцифрени суми от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, както сме разкривали в предишни броеве на Супер 19’.
Предишната любовница на Таки е една от най-красивите българки Диляна Попова. Тя също беше модел на

висаджийската манекенска агенция Ексграунд,

в която съдружници бяха Жоро и Мая Илиеви и Розалия Тинкова – съпруга на шофьора на Илия Павлов, а впоследствие директор на хотели в туристическия холдинг на Мултигруп. Тя много нашумя с участието си в касовия филм Love.net и най-вече в супер сериала на бТВ Стъклен дом.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !