Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Малкия Маргин и Брендо на тайна среща в Испания

отпечатай новината

17.05.2012 14:30 | Видян 6844 пъти

Малкия Маргин и Брендо на тайна среща в Испания

Малкия Маргин се е срещал тайно с Брендо в Испания, за да спазари своето участие в канал за кокаин. Срещата била засечена от ДЕА и испански ченгета. Николай Маринов имал намерение да стане един от големите играчи на наркопазара заедно с приятеля си Брендо. Той бил готов да осигурява трафика на големи количества кока, които щели да се транспортират в Европа. .

От известно време Маркия Маргин се подвизавал в Испания с паспорт на гражданин на Доминиканска република, като непрекъснато сменял местата, в които се установявал за малко. Той нямал намерение да се връща в България, където все още е обявен за издирване. Маринов обаче искал да печели милиони и зад граница и затова се срещнал с кокаиновия крал в България Евелин Банев - Брендо, с когото са близки от години.

Николай поискал Брендо да му осигури контактите с Бразилия и Колумбия, той щял да поеме организацията. Готов бил да се включи в големия бизнес и да осигури трафика дори на над тон кокаин.

Маргина щял да рискува, защото му омръзнало да крънка пари от по-големия си брат, а имал огромни разходи в чужбина. Освен това смятал след време той да стане босът в трафика на кокаин.

Големият брат Красимир бил информиран за срещата, още преди Брендо да замине за Испания. Той бил готов да помага в България с каквото може, но не искал да се замесва като главно действащо лице.

Не е тайна, че Евелин Банев и двамата Маргини са близки от години. Те дълго време водеха война с братя Галеви и Алексей Петров.

Брендо е спряган като финансиста на Маргените, но това не е вярно, твърдят хора от ъндърграунда.

Банев бил самостоятелен играч и работел за себе си. Той бил нива над братята по акъл и организаторски способности, твърдят запознати. Затова се издигнал доста над тях, но помнел старото приятелство, когато Красимир Маринов му подал ръка.

Според антимафиоти срещата на Николай и Евелин станала преди около две седмици. Брендо често прескачал до Испания, а Маргините притежават в Марбея - един от най-хубавите курорти, луксозна вила. За нея големият брат броил над 3 млн. евро, но Николай не живеел в нея, защото предпочитал да
сменя градовете в Испания, за да не бъде засечен.

Малкия Маргин дълго време се шматкал из Европа след бягството от България, но сега окончателно бил решил да се засели именно в Испания. Оттам можел да върти наркотрафика, а при нужда много бързо да изчезне в Северна Африка, твърдят ченгета.

Той е заподозрян заедно с брат си за поръчител на убийството на радиоводещия Боби Цанков. При акцията по задържането му успя да избяга зад граница.

Софийска градска прокуратура повдигна ново обвинение на Красимир Маринов за това, че в периода август 2009 г. - май 2010 г. в курортен комплекс Слънчев бряг е образувал и съвместно с
ромския бос Стефан Бонев (Сако) ръководел организирана въоръжена престъпна група създадена с користна цел съгласувано да разпространява в страната наркотични вещества.

Предстои прецизиране на обвиненията на още 14 участници в организираната престъпна група.
След тях бил и Николай Маринов. Това означава само едно - Малкия Маргин няма скоро да се върне в България.

По-скоро големият му брат ще изчезне също зад граница, защото, от една страна, го дебне прокуратурата, от друга - бизнесът му тотално бил зациклил. Така че скоро двамата Маргини вероятно ще се съберат в Испания.

източник:Всеки ден

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !