Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дъщерята на Бербатов му одра кожата

отпечатай новината

18.05.2012 10:00 | Видян 2758 пъти

Дъщерята на Бербатов му одра кожата

Откакто малката е на бял свят, Елена е загърбила публичния живот и ходенето на кафе с приятелки. Тя се е посветила изцяло на наследницата си Деа, пише "Уикенд".

Най-свидните жени на Бербатов бяха засечени тези дни да си почиват на слънце пред кооперацията им в столичния квартал „Бъкстон".

Докато Митко доиграва сезона във Висшата лига, любимите му Елена и Деа го чакат в София, футболистът е издал изрична заповед двете да не мърдат никъде без негово знание. Затова жена му и щерката излизат единствено пред входа на жилището им.

Първото впечатление от детето на Бербо е, че то буквално е одрало кожата на известния си баща. Освен това Деа се е метнала на татко си и по характер.

Когато е навън, момиченцето не спира да се озърта любопитно в различни посоки. Майка й пък внимава и не я изпуска от очи нито за миг.

Малката е и доста приказлива. Тя още говори предимно на бебешки език, но вече знае и някои думички и отговаря с тях на комшиите и лелките, които й се радват. Да, Бербатов може да е сигурен, че момиченцето му расте здраво и добре обгрижвано от майка си.

Хубавата Елена дава на Деа само предварително проверени храни, а за пиене - преварена вода и току-що изцедени фрешове. По време на обедната си почивка преди дни Деа изпи с наслада пред блока няколко портокалови сокчета, като майка й помагаше да ги смуче със сламка.

Компания на младата майка и детето правеше русо-коса жена на средна възраст, неизвестна в публичните среди. По-късно от кооперацията излезе и бавачката на Деа. Гувернантката пое малката в ръце и я понесе към жилището на звездното семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !