Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Вихра си търси нов мъж с ботокс

отпечатай новината

18.05.2012 10:15 | Видян 3163 пъти

Вихра си търси нов мъж с ботокс

Вихра Петрова, която бе зарязана от продуцента Иван Христов заради колежката й Ирина Сарачинова, си търси нов съпруг.

Водещата на ТВ7 имала записан час при известен пластичен хирург, на който се е доверила да й върне красотата отпреди няколко месеца, преди да преживее ужаса от това, че носи рога на главата си, пише "Уикенд".

След развода с „опосума", бившата „отчаяна съпруга" се върна да теши мъката си при любовника си от старото време - режисьора от БНТ Милан Кузов. Телевизионерът, с чиято помощ преди много години Вихра пробива иначе труднопробиваемата сграда на "Сан Стефано"  обаче

няма как да задоволи мечтите

на Вихра да изгради наново топло семейни огнище. 60 и кусур годишният режисьор не само че може да й бъде баща, но е и семеен. Кузов отсякъл, че на тази възраст било изключено да става отново родител.

Вихра пък не криела намерението си да роди на дъщеря си Два братче или по-подходящ мъж от баща й Иван.

Затова любовниците имали договорка да поддържат отношения, докато зарязаната Вихра попадне на мъж, с който усети, че би могла да продължи живота си.

Пътят към новата любов

минава през клиниката по пластична хирургия. Вихра сметнала за добра идея да разкраси лицето си и да заличи напълно следите от пролетите сълзи и безсънните нощи покрай драмите с шавливия й бивш съпруг.

"Не крия, че още го обичам. Все пак е бащата на детето ми. Но няма да си остана стара мома. Досега не съм пробвала хиалурон и ботокс и реших да опитам", била чута да казва водещата на "Споделено с Вихра".

Дори и без ботокс, по нея си бе паднал мистериозен обожател. Още преди да напусне „Съпругите", в продължение на няколко дни тайнственият мъж изпращаше цветя на Вихра, научи "Уикенд".

"За съжаление така и не разбрах кой е подателят. Изпрати ми няколко букета и се отказа", допълнила водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !