Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Увеличават присъдата на Галеви

отпечатай новината

22.05.2012 13:40 | Видян 2178 пъти

Увеличават присъдата на Галеви

Мистериозно изчезналите братя Галеви отново отнесоха присъда. Този път за публична обида на общинските съветници в Дупница Милен Попов и Методи Стойнев. Делото срещу Ангел Христов е приключило в края на миналата година, а срещу Пламен Галев миналата седмица на 15 май.

Братята са осъдени да платят глоба 2000 лв. заради неимуществените щети, претърпени от общинските съветници. Делата бяха заведени за това, че братята нарекли двамата общинари „идиоти" в ефира на национална телевизия през 2008 година.

Решението обаче се протака 4 години, като в този период е имаше 35-40 съдебни заседания. Именно в този процес бе назначена и психиатрична експертиза, която да оцени психичното здраве на Ангел Христов. Галевите избухнали, след като двамата съветници заявиха, че братята си имат кмет. По думите им и повечето общински съветници в града също били техни, с което имали комфортно мнозинство.

Стойнев категорично заяви в сутрешния блок на Нова телевизия, че зад осъдените братя Галеви е стояла БСП.

Междувременно от дупнишките феодали все още няма и следа. Ако те не се появят, отново може да им бъде заведено и дело за бягство от закона и това да увеличи присъдите им, коментират юристи. Според запознати с делата на бизнесмените, прочули се с прякора БеГалеви, обаче при завеждане на подобно дело те ще се появят.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !