Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Блатечки бездомник след развода

отпечатай новината

23.05.2012 17:30 | Видян 5664 пъти

Блатечки бездомник след развода

Немил-недраг се скита Асен Блатечки след раздялата с жена си Катерина. Благоверната на актьора го изпъди от дома и живота си заради изневярата му с фаталната манекенка Диляна Попова.

Според близки на мачото от "Стъклен дом" той вече е в процес на развод и ще загуби и брака си, и жилището, и авоарите си, пише "Уикенд"

Асен въобще не бил склонен да се разправя с жена си за имоти и пари и още при раздялата им преди две седмици е заявил, че ще остави всичко на нея и щерка им, която също се казва Катерина.

Щедростта му обаче не го спасила от гнева на съпругата му и след чутовния скандал по повод забранената любов, която върти от 7 месеца с Диляна, той бил изгонен от семейното жилище.

"Спа няколко дни у Деян Донков, но Радина взе да мрънка и набързо го прехвърлиха на Калин Врачански. Неговото жилище обаче е тясно и Асен търси начин да се изнесе", разказват колеги на звездата от "Стъклен дом".

В момента обаче Блатечки не разполагал с почти никакви средства, тъй като и спестяванията му останали под командването на финансовия гуру в семейството - Катерина.

Сега актьорът трескаво търси пари назаем от приятели, за да си наеме някаква прилична квартира и да започне живота си на чисто.

Любопитен факт е, че любовницата му Диляна Попова никак не се трогвала от жилищната драма, пише още "Уикенд".

Фаталната манекенка оправдала липсата си на гостоприемство с факта, че ако го покани да живее с нея, съпругата Катерина може да се озлоби допълнително и да попречи на срещите му с детето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !