Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Галена купи кон за 20 бона

отпечатай новината

28.05.2012 16:15 | Видян 3303 пъти

Галена купи кон за 20 бона

Галена се изживява като истинска баровка и хич не признава кризата, коментират нейни колежки от чалга бранша. Певицата пръска пари за всевъзможни щуротии и задоволява не само своите капризи, но и тези на сина си Стефан, научи "Всеки ден".

Малкият наследник на вафлената империя бил едно от най-разглезените фолк деца и въпреки крехката си възраст вече имал големи претенции. Според близки на Галена и мъжа й Галин Стефчо въртял родителите си на малкия си пръст и те не му отказвали нищо.

Доказателство за това е и най-новата придобивка на бузестото хлапе. Преди дни той получил собствено конче и вече гордо го язди в градината на фамилния палат край Велико Търново.

Понито било специалната изненада за мъника от майка му Галена. За да зарадва сина си с жива играчка, тя се изръсила с повече от 20 бона. При това подаръкът бил купен без никакъв повод, просто за да бъде поглезен Стефчо.

Певицата връчила понито на сина си навръх рождения си ден на 21 май, когато тя самата пък се сдобила с нов джип БМВ. Колата била подарък за чалга дивата от мъжа й Галин.
„Когато се пренесем, ще си го гледаме в двора”, обяснявала на приятелки Галена.

Идеята да купи пони за сина си й хрумнала покрай заниманията му в конната база във Велико Търново. Малкият Стефан бил запален по спорта и настоявал поне три пъти седмично с майка му и баща му да ходят при конете.

„Постоянно ходим на конната база и не спира да ми говори за едно женско пони там – Джина. Все ми казва: „Мамо, къде е пони Джина?” И така един ден ми хрумна да му поръчам пони – да се грижи за него, да знае, че има такъв ангажимент”, обяснява изпълнителката на „Тихо ми пази”.

снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !