Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Алисия и Ники Михайлов с годеж в Сен Тропе

отпечатай новината

30.05.2012 16:00 | Видян 4594 пъти

Алисия и Ники Михайлов с годеж в Сен Тропе

Алисия получи пръстен от Ники Михайлов и наистина ще се сгоди за него, разузна "Всеки ден".Смененият статус на певицата във Фейсбук не е никаква грешка, а самата истина.Чалга дивата обаче прибързала да се хвали, че вече е заета жена, и с това ядосала любимия си и фамилията му. 

Причината е, че годежът е планиран чак за края на юни и е подготвян като голямо събитие с много гости. Той трябва да бъде отпразнуван в семейната вила на Михайлови в Сен Тропе.

Ще бъдат поканени гости и затова трябвало новината да остане тайна. Приятелки на певицата обаче развалили изненадата, за което сега си пати тя. Дружките на Алисия я посъветвали да не отлага и да съобщи за годежа, за да е сигурна, че няма връщане назад.

За щастие любимият на певицата Ники Михайлов не се сърдил дълго на блондинката. Самият той сътвори куп изцепки напоследък, за които чалга дивата великодушно му прости. Той
катастрофира на магистрала „Тракия", връщайки се от пловдивски клуб, където запивал с приятели тайно от Алисия. Дори се заговори, че й кръшнал с Преслава, но и това не помрачи любовните отношения между него и бившата на Валери Божинов.

Двамата били твърдо решени връзката им да премине на по-сериозен етап.

За това, че вратарят и Алисия имат планове да узаконят връзката си, се говори от доста време. Самият Михайлов наскоро заяви, че иска да има свои деца. Наскоро той дори намекна на  половинката си, че е готов да бъде татко, публикувайки снимка с Алисия и племенника си.Няколко дни след това се обясни в любов на половинката си чрез татуировка.

На рождения й ден Ники пък я засипа с мили думи, и то публично в профила си в интернет: „Пате, обичам те, защото ме правиш много щастлив! Обичам те не само заради красивото ти лице или заради милата ти усмивка, или заради сладките ти думи - обичам те заради самата теб. Искам винаги да си усмихната и щастлива и да се чувстваш обичана. Влюбвам се в теб всеки ден, обичам те!"

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !