Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Порнозвезда става депутат във Франция

отпечатай новината

06.06.2012 10:15 | Видян 1936 пъти

Порнозвезда става депутат във Франция

Дълбоко деколте, големи цици и пронизващ поглед – на тези 3 елемента е заложила популярната френска порноактриса Селин Бара в предизборния си плакат за парламентарните избори, които ще се проведат във Франция на 10 и 17 юни.

33-годишната Бара се е засилила към властта и ще участва в депутатската листа на ултралявото Движение на свободомислещите и на враговете на теизма.
Звездата от филмите за възрастни, което е от арабски произход, се е снимала в почти 200 киноленти, като последният филм - Секси танц, е от миналата година и може да се види на 3D.

Като основателка на въпросното ултраляво движение, Селин оглавява депутатската му листа и заявява открито, че за нея религиите са бич за човечеството. Част от предизборната ѝ платформа е легализацията на проституцията във Франция, създаването на специални помещения, пригодени за бранша, и въвеждането на 30-часова работна седмица. Сред икономическите мерки за преборване на европейската финансова криза Бара е поставила и доста радикална мярка – национализация на всички банки във Франция.

„Един свят на удоволствията, равенството и свободата“ – това е предизборният лозунг на Селин Бара. Забележете – това е секси перифраза на знаменитото Свобода, равенство, братство от Великата френска революция.

Това не е първата политическа изява на френска дама от по-либералните професии. На президентските избори се кандидатира бившата стрийптизьорка Синди Лий.
В италианския град Транто дори не една, а две порноактриси ще спорят за кметско място. По време на кампанията си те дори обещаха да решат спора не на масата за дебати, а на подиума с пилон.

Порнолегендата Чичолина пък преди години стана първата актриса 18+, която се впусна в политиката, като през 1987 г. дори влезе в италианския парламент като член на Радикалната партия. През миналата година пък Илона Сталер, както е истинското ѝ име, се кандидатира за кмет на град Монца с грандиозния план да го превърне в Мека на хазартния туризъм.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !