Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Лияна бита от мутри на Махмуд?

отпечатай новината

06.06.2012 12:15 | Видян 3622 пъти

Лияна бита от мутри на Махмуд?

Лияна крие тежка контузиш на ръцете и краката, която й причинява ужасни болки от няколко дни, научи "Всеки ден". Това е причината певицата да отмени две свои участия и да се покрива с дрехи от глава до пети, което е доста непривично за нея. Сексапилните крайници на чалга дивата били покрити
със синини, разкриват нейни близки. Освен това ръката й била навехната и едва я движела.

Пред приятелите си Лияна разправяла, че е паднала по време на тренировка по тичане в парка. Уплашила се от някакво куче и в устрема си да избяга се проснала на асфалта.

Според близките й обаче контузиите й са получени по доста по-неприятен начин. Певицата имала скандал с мъжа си Махмуд Йозджан. Въпреки че живее в Турция, баровецът следи изкъсо жена си и често поръчва на свои авери у нас да наглеждат майката на дъщеря му Дениз.

По време на последното наблюдение, изглежда, Лияна е сгафила и е била засечена в дискотеката на братовчед си Константин в Студентски град да танцува с неизвестен мъж. Това вбесило ревнивия й мъж, който миналата година едва преживя изневярата й с футболиста Благой Георгиев. Явно този път Махмуд е решил да забрави доброто възпитание и да накаже жена си, че продължава да флиртува с чужди мъже.

Пред свои близки Лияна е разказала за скандала с бащата на детето си и е признала, че е имала среща с негови приятели. Тя обаче не споменала нищо за побоя, който е отнесла.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !