Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Валери Божинов:Алисия ми иска 10 000 евро да виждам сина си

отпечатай новината

11.06.2012 09:15 | Видян 3664 пъти | Гласували 2

Валери Божинов:Алисия ми иска 10 000 евро да виждам сина си

Фолкпевицата Алисия иска 10 000 евро от бившата си половинка Валери Божинов, за да му разреши  да вижда сина си, ожали се футболистът.

"Не издържам вече, много ми е болно.Баща съм на това дете, а тя не ми позволява да го виждам.Иска ми по 10 000 евро, за да ми позволи да се срещам с Валерко", заяви Божинов в тв интервю вчера.

Валери е категоричен, че има свидетели за това, че бившата му половинка го изнудва за пари, използвайки детето. Националът сподели още, че никога не е казвал лоша дума за Алисия и винаги е помагал на семейството ѝ, но тя вече прекалила с изявите по медиите и с настройването на хората срещу него и Николета. Божинов няма проблем с това да дава по 10 000 евро, но не иска да си купува детето, защото смята, че му е законно право да го вижда.

Футболистът дори се изцепи, че с жена му Николета и малката Никол са готови да се нанесат в просторния апартамент, който в момента обитават Алисия и новото й гадже Ники Михайлов. "Апартаментът е доста голям. Алисия, ако иска, можем да живеем заедно. Тя какво иска? Да изгоня Ники Михайлов, защото е в моя апартамент. Николета е човек, който много иска да се запознае със сина ми. Никога досега не го е виждала.Какво ще му направи? Няма да го изяде.Аз не съм алчен като Алисия", каза още огорченият Божинов.

От вчера Алисия остана и без Фейсбук, след като и двете официални страници на певицата, където тя бе регистрирана с истинското си име Ася Дойчева, са изтрити.

Феновете на изпълнителката на „Ара" веднага обвиниха Лозанова, че има пръст в затриването на страниците на любимката им. Мнозина подозират, че именно плеймейтката е поискала изтриването на профилите на блондинката. Още повече че заедно с тях изчезна и групата „Николета, жалка си", която толкова много се харесваше на Алисия.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !