Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Криста засне първата си фотосесия

отпечатай новината

02.07.2008 16:33 | Видян 21229 пъти | Гласували 3

Криста засне първата си фотосесия

Първият талант на продуцентския лейбъл „Стерео Стая” засне уникална фотосесия. Младата певица Криста влезе в ролята на красива изкусителка и в началото на месец юни направи своята първа професионална фотосесия. Специално за снимките на младата звезда бяха избрани седем различни визии в актуалните за лятото цветове – златно, сребърно, лилаво и винаги стилното черно. За стайлинга и изпълнението на фотосесията се погрижиха Демобаза, а облеклото и аксесоарите бяха специално предоставени от бутиците Pamela Megan и Paola Apsi.
Цялостният стайлинг и модерните визии подчертават сексапилното излъчване на Криста. Като добавим към това таланта и музикалните заложби на певицата, тя се превръща в една изгряваща звезда на родната музикална сцена.
В момента младата изпълнителка работи по дебютния си сингъл, който предстои да излезе скоро. Междувременно, освен подготовката на песните от първия си албум, Криста участва и в други значими музикални проекти. През юни тя направи своето ексклузивно изпълнение по време на единственото по рода си музикално събитие за Югоизточна Европа (South-East European Music Event).
Неотдавна чаровната красавица прие поканата на организаторите и участва в SEEME със специално създаден за повода проект, който бе представен по време на церемонията на награждаване на SEEME Awards (7 юни 2008). Изпълнителката на “Стерио стая” бе единственият  млад български артист, който бе представен пред редица изтъкнати имена от родния и световен музикален бизнес. С това новият талант доказва, че е не само една бъдеща звезда на българската сцена, но и един млад артист, който се вълнува от съвременните тенденции в хаус музиката. Церемонията ще бъде излъчена по MAD TV тази събота.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !