Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

След грандиозния гаф с финала на "Стъклен дом", снимат продължение

отпечатай новината

16.06.2012 09:30 | Видян 3383 пъти

След грандиозния гаф с финала на

Така “пиратите” провалиха плановете на телевизията да счупи всички рекорди по гледаемост с развръзката на сериала.

За да компенсират зрителите, които научиха предварително какво ще се случи със семейство Касабови, Чарли и Николай Жеков, продуцентите от “СИА” с половин уста признаха, че това все пак не е краят на сериала.... 

“Стъклен дом” ще продължи да се снима дори ще бъдат добавени нови действащи лица, въпреки клетвите на bTV и продуцентите, че слагат точката завинаги, научи БЛИЦ.
 
Така, макар и без особено желание, Асен Блатечки ще продължи да играе ролята на Чарли срещу вече не особено висок хонорар. От ангажимент към сериала обаче завинаги са освободени Башар Рахал и Юлиян Вергов, чиито герои се споминаха в последния засега епизод.
 
“Още като пуснахме платения сайт, знаехме, че това ще се случи. Рискът беше абсолютно премерен и по никакъв начин изтичането на епизода в мрежата не повлия на гледаемостта му в ефир”, заявиха обаче от bTV. 

Те имали цял отдел, който да следи за появата на техни сериали и предавания в мрежата и веднага сигнализирали администраторите на сайтовете. “В нашия сайт последния епизод го гледаха хиляда души, а само няколкостотин души са видели в нета окончателното събиране на Камен и Боряна, измяната на Христо и прецакването на Елена.
 
В ефир пък зрителите бяха повече от милион и половина”, похвалиха се от телевизията. Според екипа на медията това се случвало с всеки техен сериал и няма никаква драма.

Версията обаче издиша, защото зрителите разбраха края на филма далече преди излъчването му повечето от тях гледат “Стъклен дом” само заради сюжета и едва малка част от най-запалените фенове биха се заложили пред тв екраните заради актьорската игра.
 
Интернет потребители вече разпространиха версията, че bTV сами са си пуснали епизода в мрежата, за да могат пак да “плачат” срещу пиратите, а в същото време да направят поредната безплатна реклама както на сериала, така и на сайта си. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !