Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Чука трупяса янки с ключ

отпечатай новината

17.06.2012 17:01 | Видян 5412 пъти | Гласували 1

Чука трупяса янки с ключ

Българският ММА боец Любомир Симеонов-Чука спечели и третия си мач на професионалния ринг на свободните боеве. В среща от Максфайт 27 в зала Арена Армеец 36-годишният бивш гребец се наложи над американеца Уес Симс, който се отказа във втория рунд.
Чука беше видимо уморен още в началото на мача. Явно доскорошният престой в ареста във връзка с разследване за участие в група, която преди години е рязала уши на наркодилъри, му е изцедила силите. Едрогабаритният софиянец обаче беше освободен, тъй като срещу него нямаше събрани доказателства.
Симеонов излезе на ринга тичешком и само поздрави публиката с вдигната ръка. Физическата умора на Чука си пролича в първия рунд, който в един момент беше прекъснат, тъй като Симс, минаващ за лошото момче в ММА, удари нашия в слабините. На почивката между първия и втория рунд Любо Чука едва се държеше на краката си. Въпреки изтощението си той спечели мача във втората част, след като събори на земята своя противник и му приложи ключ на крака. Това принуди Уес Симс да се предаде.
В същото време световните шампиони по бойно самбо Румен Димитров и Росен Димитров, известни просто като Близнаците, смачкаха съперниците. Внукът на бореца Никола Станчев - Георги Стоянов, записа първата си загуба в ММА боевете. След 11 успеха той отстъпи по точки на Константин Енев в категория до 70 кг.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !