Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Преслава губи гласа си

отпечатай новината

21.06.2012 17:30 | Видян 3431 пъти

Преслава губи гласа си

Преслава е отключила състоянието си след завръщането си от Америка, където бе "на юруш" за няколко дни. Там певицата е спала буквално по 4-5 часа на денонощие и не е успяла да се аклиматизира от часовата разлика. Звездата на фолка прекарала по-малко от седмица отвъд океана и веднага се е прибрала. Само ден ло-късно вече е била на участие у нас, без изобщо да си вземе въздух и да си почине.

"Това беше капакът на всичко. След прибирането ѝ се установи, че гласът й е сериозно пострадал.  Направила е възли, което е най-големият проблем за един певец. Лечението е поне 6 месеца, тя трябва да пази силите си и да редуцира значително броя на участията си", коментира пред „Всеки ден" музикант.

Проверка на установи, че за тази седмица Преслава няма нито едно участие. Изпълнителката е отменила всичките си ангажименти за близките дни, докато лекарите й изпишат конкретно лечение. Най- вероятно ще се наложи да се прави и операция.

„Нужна е дълга почивка и в никакъв случай да не си напряга гласа. Трябва да пее на плейбек в заведенията, а тя е горда и едва ли ще се съгласи. Нещата обаче са наистина сериозни", разказват приятелите й. Преслава е срината от внезапно сполетялата я беда и не е на себе си от притеснение и стрес.

Майка й философски отбелязва, че това е знак от горе да намали темпото и да не се подлага на подобен изтощителен режим.

"Добре е за нея да си почине малко. За няколко месеца ще си върне гласа", казала родителката на амбициозната певица. Заради внезапно появилия се проблем изобщо не е ясно дали Преслава ще участва на големия концерт на „Пайнер" на 25 юни в центъра на София. Най-вероятно звезда №1 на бранша ще пропусне събитието на лятото.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !