Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Жоро Главата безчинства в Слънчев бряг

отпечатай новината

22.06.2012 15:45 | Видян 11729 пъти

Жоро Главата безчинства в Слънчев бряг

Жоро Главата - синът на гръмнатия в асансьор бос на СИК Стоил Славов, окупира държавна земя на Слънчов бряг. Собственикът на незаконно построения на самия пясък апартаментен комплекс „Хевън" не се задоволява само с бетонирането на ивицата. Той е турил бариера и на друга златна крайбрежна земя.

Плейбоят, преминал през ред моделки като Цеци Красимирова и Николета Лозанова, изобщо не се притеснява, че тя е собственост на държавата чрез нейното „Слънчев бряг" АД. Целта на Главата е да не плаща по 1,50 лв. на час като всички, които паркират в Съни, а за него и приятелите му това да излиза безплатно.

"Хората с мощни лимузини и спортни автомобили явно много се охарчват за гориво и гледат да пестят от дребни разходи", шеговито коментират други собственици на хотели, които чинно си плащат левчетата.

На всичко отгоре от импровизирания и незаконен паркинг се изкарват и пари. След 10 часа до бариерата застават момчета на Жоро и преграждат държавната земя. Вместо да се подчини на общия режим, Главата чрез негови момчета опитвал да посплаши държавните чиновници и концесионерите на инфраструктурата, разказват наши хора в Слънчев бряг.

„Това момче се е самозабравило. Време му е пак да полежи в пандиза, да му дойде акълът в главата. По цял ден дружи с някакви криминални елементи и влиза от схема в схема", коментират в курорта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !