Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Вики от Мастило заби барман

отпечатай новината

23.06.2012 09:00 | Видян 2454 пъти

Вики от Мастило заби барман

Вики от Мастило има ново гадже, разузна Супер 19'. През уикенда поп певицата се отдаде на плажни ласки с топ-модела Генадий Ников, с който се плацикаха на най-тузарския басейн в  София, този на комплекс Maxi, видя с очите си човек на вестника. Двамата никак не се смущаваха от любопитството на останалите хора. Тя смело се препичаше пред избраника си без горнище, от време на време нежно докосваше ръцете му и го галеше, за да демонстрира интимния характер на отношенията им.

Още преди седмица светски наблюдатели заподозряха, че вокалистката на Мастило явно вече не е муза на бизнесмена Коко Динев, както се говореше в последните месеци. Новият й любим е известен манекен на модна агенция Ивет Фешън, но от доста години работи като барман в елитни столични заведения. Той е родом от Смолян, снимал се е в десетки реклами и фотосесии. В средите е известен и като бивше гадже на Мис България Гергана Гунчева, която обаче преди време го заряза заради богат столичен бизнесмен.

В музикалните среди всички са учудени от избора на Вики за гадже, тъй като до момента тя залагаше единствено на солидни господа, с положение в обществото. Преди таблоидите да зашушукат, че напераната разградчанка има вземане даване с футболния бос Коко Динев, певицата изживя двегодишен романс и с един от собствениците на най-голямата кетъринг фирма в България. Преди време водещата на Глакът на България имаше и кратка авантюра с Емил Кошлуков.

Дипломираната правистка все още не е представяла Генадий като официално гадже, тъй като се страхува някой да не и го отнеме, коментират нейни близки приятелки. „Двамата изживяват истинска страст и денонощно са заедно“, споделят дружки на Вики. Влюбената двойка дори ходят заедно да тренират, тъй като манекена е запален волейболист от 8 години. Гената не бил материалист и никога не е гледал колко пари има една жена, важното било да му  е приятно с нея, хвалят го най-близките му приятели.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !