Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Божинов: Аз във "Вип Брадър"? ха-ха-ха

отпечатай новината

25.06.2012 11:45 | Видян 3311 пъти

Божинов: Аз във

"Аз във "ВИП брадър"! Ха-ха-ха! - коментира Валери Божинов пред "България Днес" писанията, че ще става герой в риалитито.

Правят си реклама на наш гръб, за да си съберат участници. Тези хора са луди, а целият пиар  е ненормална работа. Как ме виждате да вляза в това предаване, след като съм професионален футболист? Имам договор със „Спортинг" (Лисабон), който трябва да спазвам.

Моята работа

е на терена. Действително приятели ми казаха за тези писания по медиите, но категорично ви казвам, че  това са глупости."

Така Валери Божинов избухна срещу продуцентите на "ВИП брадър", които от няколко седмици замесват неговото име и това на Николета Лозанова за участници в риалити формата, футболистът е категоричен, че това са рекламни измислици.

Нападателят на националния отбор все още е в България, след като си дойде от екзотична почивка на баровския курорт Бора Бора. В началото на следващия месец той ще се завърне в Лисабон за лагера на неговия клуб "Спортинг".

"Замесват и името на Николета във "ВИП брадър", но да знаете, че няма да я пусна - отсече Валери Божинов. - Изобщо нямаме намерение да се излагаме пред цяла България."

Острието допълни, че няма

нищо ново

около неговото положение в "Спортинг" (Л). През миналия сезон той беше отдаден под наем в "Лече", но сега е готов да се бори за титулярното място при новия наставник Рикардо Са Пинто, пише "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !