Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бербо в ревнив скандал с Елена

отпечатай новината

25.06.2012 16:30 | Видян 3771 пъти | Гласували 1

Бербо в ревнив скандал с Елена

Футболистът Димитър Бербатов през уикенда разпускаше във фолк дискотеката The One на Какао Бийч в Слънчев бряг, разказва човек на SLAVA.BG. Компания на Бербо правела неговата любима Елена и колеги футболисти, среди които и най-добрия му приятел Тодор Кючуков. Звездната агитка се забавлявала до зори на чалга хитовете за радост на многобройните златотърсачки, които и това лято дебнат известните и заможни господа.

В ранни зори нашия човек станал свидетел на любопитна случка на паркинга пред Какао. Хубавата Елена вдигнала гръмовен скандал на своя любим. Тя се развикала на Бербо, че цяла вечер не е спрял да се усмихва и флиртува със засукани мадами. Красавицата била категорична, че повече няма да й стъпи крака в подобни заведения, тя дори заявила, че ако иска Бербо може да остане да си купонясва, но тя си тръгва. За да предотврати избухналия скандал най-добрия ни футболист предпочел да се качи с Елена в джипа си и да успокои страстите.

Той потеглил с мръсна газ, тъй като паркинга бързо се напълнил с превъзбудени сеирджии, които си тръгвали от чалга дискотеката. Според клюката Елена се издразнила на многобройните красавици, които цяла нощ зяпали Берба, с надеждата да им обърне поне малко внимание. По това време в The One била и фолк певицата Анелия, която не пропуснала да се поздрави с футболиста на Манчестър Юнайтед.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !