Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Тази година ще сме „в анасон с лятото”

отпечатай новината

28.06.2012 15:45 | Видян 6751 пъти

Тази година ще сме „в анасон с лятото”

Новият клип на мастика Пещера отново предизвика интереса. Около реализацията на проекта се заформиха няколко поредни вълни от клюки, произтекли от разпространени кади в интернет. Първо главният герой Мариан Вълев (познат като Куката от Под прикритие) бе набеден, че е заменил дългогодишната си приятелка Невена с красивата червенокоса манекенка, която му партнира в клипа на мастика Пещера. След това изтекоха още кадри от снимачната площадка, на които актьорът е в компанията на победителката в Умна и красива Аделина.

В края на изминалата седмица обаче стана ясно, че всяка от красавиците в реалност е сценична партньорка на Мариан във видеото на анасоновото питие. Сред изкусителките на плажа разпознахме и Ели Рашева, която не отдавна спечели реалити формата Милионер търси съпруга, както и известната на ценителите на женската красота манекенка Силвия Бахати.

В лятната продукция на Митовски и Гочев красавиците влизат в ролята на изкусителки на плажа, а Мариан Вълев по-скоро в амплоато си на сексапилния гангстер Росен Куката. Клипът се завъртя в ефир в петък вечер, а култовият лаф: „Това е да си в анасон с лятото” вече се предава от уста на уста. Оригиналното изказване със сигурност ще е новия хит на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !