Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Шумен на бунт срещу сватбата със Софи Маринова

отпечатай новината

29.06.2012 12:00 | Видян 2335 пъти

Шумен на бунт срещу сватбата със Софи Маринова

Хиляди жители на Шумен са настръхнали от предстояща циганска сватба със Софи Маринова. Местните са убедени, че няма да могат да мигнат в събота заради високите децибели. Общината е разрешила на ромите да ползват озвучителна техника от 16 до 22 часа. Местните са убедени, че джипситата ще се вихрят поне до 2 след полунощ.

„Разговаряли сме с полицията, те ще са с повишено внимание. Организаторите ни увериха, че няма да надвишават позволените нива на шум", казва Свилена Иванова, директор на Дирекция „Инспекторат".

Въпреки това твърдение обаче в града не са спокойни. Според тях циганската сватба ще е много мащабна. Ромската перла Софи Маринова щяла да пее на младоженците, а сцената ще бъде сглобена
на паркинга пред един от блоковете. Ромите дори планирали да затворят движението между блоковете, за да може гостите им да паркират спокойно.

Хиляди шуменци са наясно какво ги чака, защото имат опит от миналата година със същата ромска фамилия. Миналото лято бъдещите младоженци се сгодили на същото място и шумното пиршество продължило дълги часове. Тогава годеникът дори обикалял по апартаментите на хората и им предлагал да плати таксата за охраняем паркинг за автомобилите им, за да ги махнат и да има място за сцената с музикантите.

„Беше като концерт - сцена, цветни светлини, оркестър, че и заря. Голяма дандания беше, не се стоеше в апартамента от силния шум", обяснява шуменка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !