Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Първото порно риалити тръгва у нас

отпечатай новината

02.07.2012 13:00 | Видян 4833 пъти

Първото порно риалити тръгва у нас

Скандалната Мис София Вивиан Костова ще възбужда зрителите на първото порнориалити у нас с триглав вибратор, изфука се самата тя.

Моделката разкрива, че си взема в къщата куп сексиграчки, с които да задоволява нуждите си и да покаже на какво е способна в леглото. „Имам един вибратор, който моят приятел е кръстил „Пенчо", а  „Тримата братя" са най-новото ми попълнение - това са три вибратора с различни размери - единият е малък, другият - среден, а третият е голям", обяснява Костова.

Ексгаджето на бившия вратар Славчо Тошев и на фолкпевеца Ерик разкрива още, че всеки участник в еротичното риалити, което започва да се излъчва в интернет пространството, ще се облажи с определена сума. „Всеки си има хонорар, който ще вземе на излизане от шоуто. Аз все още не знам каква ще е сумата, която ще взема, но няма да е малка. А победителят ще получи много голяма награда - нищо общо с раздаваните досега в риалити шоута", хвали се Вивиан. „Други участници в порнобрадъра, които аз знам, са Мари Вачева, Марио Талисманов и Цецо Шоумена, Дороти Любенова".

Тя разкрива още, че в шоуто ще се вихри и първият подгласник на Мистър София 2011 и един от кандидатите за титлата „Мистър България 2012" - Стоян Дудов. В къщата ще влязат още Радо Прашката, станал известен от „Биг брадър", както и 31-годишната Джесика. Протежето на Азис - плеймейтката Галя Димитрова, пък отказа да участва заради Вивиан Костова, която била „под нейното ниво".

Снимките на порнориалитито стартират този месец, след като бъде завършена къщата в Банкя, в която ще влязат участниците. Шоуто ще се излъчва онлайн и ще може да се гледа в целия свят. То няма да бъде цензурирано и няма да се излъчват само подбрани кадри както в останалите риалити формати. Достъпът до него ще бъде платен, а таксата ще покрива една седмица. Елиминацията на участниците  ще става с изпращане на есемеси.В къщата, в която ще има 24-часова охрана, ще живеят 7 жени и 7 мъже.

източник:Телеграф

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !