Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Джони Деп заби лесбийка

отпечатай новината

02.07.2012 17:30 | Видян 2250 пъти

Джони Деп заби лесбийка

Най-известният карибски пират Джони Деп има нова изгора. Холивудският мачо е оплел в мрежите си сексапилната блондинка Амбър Хард.

Преди броени дни разбивачът на женски сърца обяви официално раздялата с известната френска певица от средата на 80-те години на миналия век Ванеса Паради. Двамата имат две деца от 14-годишната си връзка, въпреки че нямаха сключен брак. Атрактивната избраница на Деп е начинаеща актриса и е с 14 лета по-млада от 40-годишната Паради.

Забивката между Джони и Амбър става именно на снимачната площадка, тъй като двамата са партньори във филма „Дневникът на едно пиянде". По това време Деп вече е решил да сложи край на връзката си с дългогодишната си любима и се оглежда за нещо по-свежо, коментират в Холивуд.

„Джони не искаше да бъде повече с Ванеса. Те вече се бяха отдалечили един от друг. Той иска да бъде свободен и да опита нови неща. Ванеса го правеше нещастен", разказва приближен на актьора, цитиран от „Радар онлайн". „Искрата си отиде и не остана нищо. Джони просто иска повече от живота", добавя източникът, като изтъква, че Деп не държи да се впусне в нова сериозна връзка, а по-скоро държи да се позабавлява.

Любопитната подробност за новата изгора на „пирата" е, че 26-годишната Хърд е лесбийка. Но след като прекарала една нощ в обятията на мачото, Амбър решила отново да дели постелята с мъж и се разделила с приятелката си Тасия ван Рий, с която имаше 4-годишна връзка.

"Когато Джони влиза в студиото или се покаже на снимачната площадка, пространството около него започва да сияе. Той е изключителна личност, а на живо изглежда още по-красиво от големия екран", коментира Амбър любовника си. Според посветени топактьорът на Холивуд е лудо влюбен в Хърди даже й купил кон, за да може двамата да яздят заедно в Ню Мексико и Аризона, където той в момента се снима във филма „Самотният рейнджър".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !