Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Веско Маринов живее с кучка

отпечатай новината

04.07.2012 12:45 | Видян 3015 пъти

Веско Маринов живее с кучка

Веселин Маринов живее щастливо с кучката си Линда, разкри самият той пред "България Днес".

След раздялата с невярната му съпруга Цветанка бардът на ГЕРБ останал с една лаеща любимка. Линда е йоркширкски териер, който бил до Веско и добро и в лошо. Само кучето разтушавало
самотния Маринов, който още ближе рани от поредното предателство в любовта.

„За моята Линда аз винаги ще бъда единственият човек, с когото най-много иска да бъде. Даже като й се карам, тя отговаря с „песен", разказа пред „България Днес" Веско. 10-годишното куче на певеца ходи след него навсякъде, дори на работното му място - в офиса на "Студио Маринов". Досущ като секретарка Линда нахлувала в кабинета на шефа си, дори когато се провеждали сериозни бизнес преговори. Кучката не е от суетните, но Маринов се хвали, че й е купил 2-3 чифта дрешки.Като всеки стопанин обаче певецът се притеснявал от мига, когато ще се прибере и тя няма да го посрещне на вратата.

Йоана, дъщерята на Маринов от първия му брак, накарала Веско да си вземе йоркширката. Днес обаче порасналата Йоана не живее в дома на татко си, а е лудо влюбена.

Певецът се похвали, че щерка му е залитнала по мъжа на живота си - Петър, студент по медицина.
"Радвам се че тя поне е щастлива в личи им живот. За мен винаги причината да се събера с една жена е любовта, засега обаче предпочитам компанията на Линда", категоричен с Веско.

Част от лятната ваканция трубадурът на ГЕРБ щял да изкара при възрастните си родители в Полски Тръмбеш. В края на август планирал да замине на почивка с приятели в чужбина. Дотогава изпълнителят на „Червено вино" ще поддържа форма с тичане всяка сутрин, въпреки че колената го понаболяват, както призна сам.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !