Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кучето на Лили изпохапа цяла София

отпечатай новината

05.07.2012 16:30 | Видян 2146 пъти

Кучето на Лили изпохапа цяла София

За артистичната душа домашният любимец е въпрос на ексцентричност и престиж. Затова почти няма певец или актьор без мяукащо или лаещо животно вкъщи.

Дори известната със своята себичност Лили Иванова още страда за покойните си четириноги приятелчета. Първото й куче е болонката Топси, за която се разказват легенди.

Пухкавото кълбо пътувало навсякъде с нея и било прочуто с капризите си. За Топси в ресторанта се  поръчвало прясно пилешко месо. Космите на копринената му козина стигали земята, но винаги били в изряден вид.

"Беше голям пазач и изпохапа половин София.Не позволяваше никой да го гушне, освен  стопанката му", разказват в гилдията.Когато били на турне в чужбина и Лили искала да си купи нещо, го оставяла до куфарите и той не допускал никой до тях."Второто куче се появи, когато Лили заживя с Асен Гаргов.Те около 10 години отглеждаха  един пекинез.Този не беше дребосък като другите, а много голям мъжки екземпляр. Беше толкова опасен, че когато Гаргов му сложеше кокала в чинията, двамата с Лили минаваха на 4 метра от него. И този беше зъл и изпохапа половината им гости, които отиваха у тях.Докато Гаргов каже "не", той  вече ги е сръфал". След това тя замина за Германия и се приключи работата", спомнят си зевзеци.

От тогава примата повече не е имала любимец, но остава лафът: „Зъл като кучето на Лили Иванова".

източник:Галерия

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !