Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Маги Вълчанова иска второ дете

отпечатай новината

06.07.2012 18:00 | Видян 4309 пъти

Маги Вълчанова иска второ дете

Красавицата Маги Вълчанова и съпругът й - застрахователният бос Румен Георгиев, поляха първата годишнина от сватбата си заедно с кумовете в ресторант Панаромата в Кемпински Хотел Зографски, видя с очите си човек на Супер 19'.

Съпрузите отбелязаха празника с рибни специалитети. Романтичната  вечеря премина на свещи, а Георгиеви бяха заложили на водката, въпреки че традиционната напитка за подобни поводи е  шампанското. Неотдавна брюнетката призна в тв интервю,  че с любимия й много искат да имат и второ дете.

Преди 4 години двойката се сдоби с момченце, но като цяло нямат претенции към пола на бъдещия по-малък брат или сестричка на Румен-младши.

Бившата миска в момента се занимава с продуцентство. Компанията й Rara Avis Adv организира неотдавна първия по рода си Мис Национален отбор.

Любопитното пък е, че по това време в Панорамата вечеряха на съседни маси фолк певицата Анелия, предприемачите братя Бобокови, а по-късно се появи и самия Бербатов в компанията на любимата си Елена и свои приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !