Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мис Плеймейт: С моите камъни по моята глава

отпечатай новината

08.07.2012 08:14 | Видян 3435 пъти

Мис Плеймейт: С моите камъни по моята глава

С моите камъни по моята глава. Така Мис Плеймейт Светлана Василева коментира пред бТВ защо бе посочена от прокуратурата като едно от момичетата на повикване в каталога на Антон Петров – Хамстера и Мистър България 2003 Михаил Йончев. Двамата бяха арестувани преди седмица по обвинение в трафик на проститутки чрез агенцията на Йончев „Май Ейджънси”.

„Имам вина името ми да се замесва в такива скандали”, призна Василева и аргументира твърдението си с факта, че като момиче от провинцията дошло в София се стремяла всячески да влезе под светлините на прожекторите. По думите й тя искала да е скандална в устата на хората, защото това било по-лесно, отколкото да се превърнела в девица за всички.

Мис Плеймейт обаче не скри, че все пак е получавала предложения за платена любов от много футболисти. Василева набеди за хулите по свой адрес основният свидел срещи Хамстера и Йончев – Мисис България Ралица Тодорова и бе категорична, че лично не се познават. Красавицата вече била наела и адвокат и щяла да съди Тодорова и всички медии , очернили името й.

В края на своята изповед Светлана се зарече да промени коренно живота си като се превърне в тиха и набожна жена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !