Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Черната Златка и в гръцки порносайт

отпечатай новината

11.07.2012 15:45 | Видян 6071 пъти

Черната Златка и в гръцки порносайт

След белгийски и английски сексстраници в интернет Черната Златка лъсна и в гръцки порносайт.

Той се нарича Greek Women On-Line и се намира на адрес gwool.com, както е съкратеното наименование на страницата. За сайта Златка Димитрова е заснела специална фотосесия, като на профила й са публикувани около 50 снимки от нея. На първите фотоси тя е по бял бански, но след десетина кадъра смъква горнището и щедро разлюлява силиконовите си прелести. Смелостта й обаче е стигнала до там, защото долнището й, макар и силно изрязано, си е останало на дупето.

За разлика от други сайтове, където сме я виждали по интимна прическа, разкикерчена в какви ли не пози. Кадрите са абсолютно натурални и изобщо не са минати през фотошоп, както обикновено правят за моделските фотоси, тъй като на някои от тях личат леки дефекти по тялото на плеймейтката. Досега тези снимки не са се появявали в родното публично пространство.

В страницата на Златка данните са повече от оскъдни - че е плеймейтка и моделка от България, родена на 19 май 1984 г., т.е. е 28-годишна, че е с кафяви очи и коси, висока 176 см и тежи 56 кг. Последно са уточнени мерките й 100-70-93, които не може да се преценят „на око" по многобройните фотоси. На страницата липсва каквато и да е оферта за българката, а връзка с нея по всякакви въпроси може да се направи единствено през формата за контакти на сайта.

Greek Women On-Line уж е за модели, а в него изобилстват голи жени, да не говорим за рекламите, които са откровено порно. Това води на мисълта, че страницата е секскаталог с проститутки, маскирани като моделки и всяка си има индивидуална тарифа и комисионна. Любопитното е, че домейнът на сайта е регистриран в Ню Джърси, САЩ, а името на собственика е неизвестно.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !