Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дуета на Андреа и Азис хит на лято 2012

отпечатай новината

17.07.2012 11:15 | Видян 3094 пъти

Дуета на Андреа и Азис хит на лято 2012

Почитателите на фолка гласуваха за хит на лято 2012. Те определиха като безапелационен победител парчето на Андреа и Азис „Пробвай се“, което вече доста време държи лидерско място в почти всички класации. Съвместният проект на двамата изпълнители се оказа и в топ листата и на всички  DJ-и у нас, които също дадоха гласа си за успешния дует.

И макар половината от летния сезон вече е да е минал, във всички клубове из страната „Пробвай се“  продължава да бъде сред най-поръчваните песни, а DJ-ите класифицират парчето като тотален хит на лятото.

Като най-оригинален клип пък бе определен отново проект на Андреа, само че този път към песента „Лоша“. Лентата към въпросното парче показва библейски сцени, като например разпъването на кръст на главната героиня, а самото видео е сред най-високобюджетните във фолка.

Първото самостоятелно поп парче на изпълнителката пък вече се върти радио и телевизия City. Любопитен факт е, че за първи път в историята на музиката се случва една певица да има два хита по едно и също време в различни жанрове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !