Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Лъжелюбовница на Борис Солтарийски влиза в порнориалити

отпечатай новината

17.07.2012 16:00 | Видян 3070 пъти

Лъжелюбовница на Борис Солтарийски влиза в порнориалити

Любовницата на певеца Борис Солтарийски – Галина Атанасова, влиза в порнориалито Big Boss, където ще го играе лесбийка. Галина е еротична танцьорка и има невръстен син, за когото майка й ще се грижи, докато трае шоуто.

По време на снимките за тв предаването тя се похвали пред в. "Телеграф", че от 2 месеца е гадже на вокала на Ку-ку бенд Борис Солтарийски. “Щастлива съм с него. Виждаме се през ден, два. Той знае, че имам дете, но още не съм ги запознала, а и отбягваме тази тема”, разказа танцьорката. Самият Солтарийски обаче отрече да има връзка с нея. “Аз нямам приятелка. А и изобщо жена с име Галина – в момента се сещам само за колежката ми Галена. Нямам нищо общо с въпросната дама, която се представя за моя половинка”, категоричен е той.

Името на танцьорката неведнъж е спрягано и с Борис Дали. Галина е луда фенка на изпълнителя на “Пиян” и дори е татуирала по цялото си тяло образа и името на певеца. “С Борис Дали ме свързва само приятелство”, така коментира взаимоотношенията си еротичната танцьорка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !