Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Катя Роуз придружава Лорд Минчев на бала на топ моделите

отпечатай новината

20.07.2012 14:45 | Видян 4798 пъти

Катя Роуз придружава Лорд Минчев на бала на топ моделите

Вече стана ясно, че мисис България 2011 Катя Роуз ще придружи лорд Евгени Минчев на 19-я му Бал на топ моделите. Бизнесдамата е сред най-уважаваните и благотворителни сред заетите жени в България.

През април тя бе удостоена с титлата Бизнесдама на последните 10 години. На  лятното издание на бала  другата събота, ще се появят респектиращи модни имена и лица от бизнеса и шоуто. Балът ще се проведе в пиано бар Синатра , находящ се в казино Crystal crown  в Слънчев бряг. Дрес кодът е жълто .

По време на бала ще бъдат наградени и няколко български звезди за своя външен вид. За Fashion idol 2012 са номинирани Китаеца, Орлин Павлов, Ивана Скендерова и Николета Лозанова- Божинова. Д-р Николай Георгиев пък ще получи званието Рицар на естетиката, което вече е получавал неговия колега д-р Ильо Стоянов.

Лорд Минчев и Китаеца отново са топ новина и се появяват заедно на отбрани светски и бизнес партита. Само месец след летния бал на топ моделите, в хотел Royal castle  -Eлените , ще се проведе и 6-то издание на конкурса Мис Лято , за което от Лондон пристигат кралският протокол Лиз Бруър и иконата на пластичната хирургия Синди Джаксън. Председател на журито е бизнесдамата Десислава Райчинова Walmark а дрес кода е зелен- Даколен. И двете събития са само с покани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !