Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Новият на Преслава-футболист

отпечатай новината

20.07.2012 16:15 | Видян 3610 пъти

Новият на Преслава-футболист

Футболистът Атанас Рибарски, на когото клюката приписва секс задявка с Преслава, крие ужасен инцидент от миналото си, заради което спокойно може да бъде наречен Наско Изкоромвача.  Атанас Рибарски, който се снима в клипа към песента „Лудата дойде", е осакатил доживот свой съперник по време на мач, като го оставя без бъбрек, писа „Уикенд".

Инцидентът се случил преди 3 години, когато Атанас Рибарски играе за втородивизионния „Несебър". В мач срещу „Спартак" - Варна футболистът скача с коляно върху капитана на противниковия отбор Иван Найденов.

Удря го в гърба с такава сила, че бъбрекът му е разкъсан на две и се налага да бъде премахнат. Така Иван Найденов остава с един бъбрек и вече не може да се състезава, осакатен е за цял живот.

Атанас Рибарски пък е наричан Наско Изкормвача заради ужасния инцидент и до ден-днешен не може да се реализира във футбола.

Според „Уикенд" обаче ще се реализира идеално като любовник на Преслава. След заснемането на клипа „Лудата дойде", двамата започнали все по-често да се чуват и да флиртуват, разказват очевидци.

Връзката им едва ли ще просъществува дълго, имайки предвид материалния вкус на фолкаджийката, допълни "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !