Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Провалиха концерт на Ивана

отпечатай новината

22.07.2012 09:00 | Видян 3008 пъти

Провалиха концерт на Ивана

В меле прерасна участието на Ивана в италианския град Милано. Вместо весела глъч и песни, в заведението се носеха крясъци на беснеещи емигранти и полицаи.
 
Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" се оказа в центъра на екшъна по неволя и трябваше да е арбитър между жандармерия и фенове.

Миналата събота около 21 часа с впечатляващ тоалет и с микрофон в ръка Ивана слязла от колата си пред българската дискотека в италианската столица на модата.

Тя искала да влезе през централния вход на заведението, за да изненада почитателите си, но била посрещната с яростни викове. Двайсетина карабинери с 10 коли се опитвали
 
да усмирят разгневена тълпа нашенци
 
които се бунтували против забрана за провеждане на концерта на айтозлийката. Малко преди това собственик на конкурентен клуб бил подал оплакване в полицията, че има нередности в българската кръчма, и поискал шоуто на Ивана да бъде отменено.

Ченгетата послушали доносника и взели мерки. "Всичко е изрядно. Защо се заяждате и пречите на концерта", крещели българските фенове срещу служителите на реда.

Наши емигранти били дошли от цяла Италия, за да гледат любимката си. Уви, карабинерите били непреклонни - концертът нямало да се състои. Ивана смело се изправила пред тях и дори се опънала на коменданта. Попитала го дали може да пее на улицата. Шефът на униформите й забранил, казал й,че

няма право да извива глас на публично място

Можело да пее само в частна собственост. "Тогава да пея от колата си", не отстъпила Ивана, но не получила разрешение и за това. За да не гледа разочарованието в очите на стотиците си фенове, пайнерката започнала да се снима и разговаря с тях.

Разказвала и вицове. Сред българската общност в Милано се говори, че човекът, подал доноса, също е нашенец. И той имал кръчма и завиждал, че Ивана няма да пее при него.

"Навсякъде в чужбина българите си подливат вода. Защо сме станали толкова лоши", ядосвала се Ивана пред приятели, когато се завърнала в България.

И допълнила, че ще изнесе отложения си концерт през септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !